Hallo, ik ben Robben Martens

Specialisatie: nek- en rugklachten, duizeligheid (BPPV), hoofdpijn, stressmanagement​

Na mijn Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met onderscheiding af te ronden heb ik mijn eerste stappen als kinesist bij groepsprakijk A’Spect in Hasselt gezet. De drang om bij te leren was groot waardoor ik me onmiddellijk ben beginnen bijscholen. Zo heb ik mijn manuele technieken verbeterd met 3 jaar opleiding in osteopathie, ook het behandelen van het kaakgewricht (TMG-klachten), dry-needling, taping, hoofdpijn en duizeligheid (BPPV) zijn zaken waar ik extra cursussen voor gedaan heb. Ik heb als kinesist de jeugdvoetballers van Westerlo en de eerste ploeg van Zonhoven VV begeleid wat mijn ervaring met sporters vergroot heeft. Ook voorzie ik aangepaste trainingsschema’s in de voorbereiding voor het seizoen begint.

Verder merken we vaak een sterke link tussen lichaam en geest, dan probeer ik via een empathische blik op uw situatie verbeteringen op elk vlak teweeg te brengen, om zo de balans tussen belasting en belastbaarheid te verbeteren.

Begin 2019 heb ik een praktijk in Wiemesmeer overgenomen en ben ik gestart met de bouw/renovatie van een grotere ruimte om de praktijk in te vestigen. Deze nieuwe praktijk met moderne apparatuur is geopend in november 2019 en is gevestigd op Kempenseweg 75 in Zutendaal, met een ruime parking voor de deur en een goede toegankelijkheid voor rolstoelpatiënten.

Robben Martens kinesist zutendaal