Hallo, ik ben Emma Vandooren

Specialisatie: hand- en polsklachten, lymfedrainage

Na een leerrijke stage gelopen te hebben bij Kinepraktijk Martens was ik meteen overtuigd door de manier van werken; u als patiënt u de beste versie van uzelf te laten zijn, op elk vlak. Nadat ik de Master revalidatiewetenschappen en kinesitherapie heb behaald, ben ik meteen van start gegaan in Wiemesmeer.
Ondertussen heb ik al wat werkervaring opgedaan en verschillende bijkomende opleidingen afgerond. Ik vind het dan ook van groot belang om steeds up-to-date te zijn met de laatste nieuwe inzichten rond revalidatie. Zo neem ik met plezier de hand- en polsproblematieken op mij. Verder heb ik de basisucursus van manuele lymfedrainage ad modum Vodder gevolgd. Momenteel ben ik nog bezig met een postgraduaat in de sportkinesitherapie.

 

Op sportief vlak zit ik zelf ook niet vaak stil. Vanaf jongs af aan zit ik in de volleybalwereld; zo heb ik er ondertussen 20 seizoenen opzitten bij Schovoc Beverst. Tegenwoordig hou ik me ook graag bezig met lopen en probeer mezelf steeds uit te dagen met nieuwe sportieve doelen. Ook bij deze sport-gerelateerde letsels help ik u graag verder.

 

Ik probeer steeds vanuit een groot begrip voor de klachten die je als patiënt ervaart, aan een oplossing op uw maat te werken. Een oplossing die verder gaat dan enkel symptoomverlichting maar die echt poogt om de oorzaken van je probleem aan te pakken.

Emma Vandooren kinesist zutendaal